Kickis Nya loncchamp väska


min fantastiska vecka!

ja, nu är det min tur att skriva på bloggen, och faaaaan jag har absolut inget att skriva om!!!!
ja som ni vet så har Kicki varit i TURKLAND hel veckan medans jag har suttit hemma och surat.
men jag ska ändå försöka att skriva om min vecka: De första trevliga sakerna jag har gjort här i veckan är väll att jag har lyckats försova mig 4 dagar i sträck med följden av att jag måste springa till skolan och komma dit helt röd i fejset och vara så svettig så att jag luktar urk på burk hela dagen.
något som faktiskt är lite positivt är väll att jag har hittat min nya talang......... höjdhopp!!! ja var ju bäst i klassen!!!
och ja är inte den som brukar vara bra på idrotten ja menar min idrottslärare kan inte ens mitt namn!Nu undrar ni väll säkert hur högt jag hoppade och det var..... 1.30m wooohooo! ja jag behöver väll träna lite.
men nu ska jag gå,

malin

Kicki:

Hej alla läsare, imorgon, söndag åker jag till managat i Turkiet! Det ska bli så himla kul!👍😃jag är där med min klubb SALK i ca 1vecka, det ska vara nåt tennisläger där. Idag har jag mest packat och ja, har inte klätt upp mig så mycket men den är mysig. Det här är dagens outfit!!
Puss på er💋💋❤


omfg!! första inlägget, du vet!!

okej, det här är vårat första inlägg! Vi har ju ingen aning om hur det kommer gå, kanske så glömmer vi bort det ganska så snabbt, eller så blir det succe??!
okej, vi kanske ska presentera oss nu? Ja vi är två tjejer som bor i stockholm och ja, tar dan som den kommer...
Vi kommer blogga om sport(tennis, fotboll och gymnastik ), roliga saker i allmänhet, självklart mode och ja, livet som två 13 åringar i stockholm. Alltså lite allt möjligt.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0